Schroef / Schroefas / Roerwerken

REVISIE EN FABRICAGE BIJ MFR

BEL +31 (0) 10 429 90 35

REVISEREN EN FABRICEREN

Wij reviseren en fabriceren schroefassen en roerinstallaties. Dit doen wij voor diverse scheepswerven en rederijen in de Rotterdamse regio.

Wij kunnen volledige de- en montage van de schroef (of schroeven) uitvoeren en het uitnemen van de schroefas en loopbussen verzorgen. De onderdelen worden naar onze werkplaats getransporteerd waar de diverse werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Schroefassen worden op onze VDF lange assenbank (9000mm t.d.c.) als eerste gecontroleerd op rechtheid. Indien dit het geval is zal er ter plaatse van de conussen en spiebanen scheuronderzoek worden uigevoerd. Dit doen wij middels magnaflux onderzoek. Dit kan ook in het dok of op de werf worden uitgevoerd voor inspectie door een klassebureau.

Indien de schroefas wordt afgekeurd kunnen wij zeer snel een nieuwe schroefas vervaardigen. Ook de binnen- en buitenloopbussen zullen dan gemeten worden met behulp van modern meetgereedschap. Van de nieuwe schroefas zal een tekening worden gemaakt en indien nodig, voorgelegd worden aan het klassebureau.

OFFERTE NODIG?

REVISIE & FABRICAGE IN BEELD

Bekijk hier het proces van het reviseren en fabriceren van roer- en schroefassen en aanverwante onderdelen.

SCHROEFAS
roerkoning
referenties

Iets ophalen of brengen?

MFR vind je hier ...

× Hoe kan ik je helpen?